Panoramasole projekt:
Bolnička 

Nakon objekta na Bijelašnici-Babin Dol i poslije stambenog objekta u Skenderpašinoj ulici (Skendenerija), vizija i slogan našeg menadžmenta se pokazala ispravnom: „Gradimo da bi Vi uživali“.

Najbolji pokazatelj za to su nam naši zadovoljni klijenti.

Prema mnogim istraživanjima, prostor u kojem boravimo, stanujemo ili radimo može biti zdrav ili bolestan. Život u urbanim sredinama je vrlo zahtjevan i stresan, što ima negativne efekte na naše mentalno i fizičko zdravlje.

U mnoštvu” nakaradnih” arhitektonskih rješenja u našem okruženju, odlučili smo na reprezentativnoj lokaciji u centru Sarajeva, uz pomoć naših provjerenih partnera „ STUDIO ZEC“ i mr.sci. Mirsad Hadžirović dipl.arh. izgraditi stambeno-poslovni objekat za Vas.

Savremenim arhitektonskim rješenjima i odabirom najboljih materijala koji su nam dostupni, preuzimamo na sebe odgovornost da Vam napravimo dom za stanovanje, u kojem ćete Vi i Vaši ukućani biti zadovoljni.

Praktična rješenja kao što je podzemna garaža sa liftom do Vašeg stana, porodična ambulanta, ekonomično grijanje na struju putem toplotnih pumpi, koncept izolacije i sistemsko rješenje (fasada-grijanje-prozori, omogućavaju smanjenje troškova za energiju), te mogućnost prilagođavanja unutrašnjeg prostora prema Vašim zahtjevima, su samo dio napora koji ulažemo pri gradnji naših objekata

Stojimo Vam na raspolaganju!

Srdačno Vas pozdravlja

PANORAMA SOLE TEAM